Tarieven en voorwaarden

Kosten voor de werving en selectie en overige voorwaarden

Buro kent drie (typen) tarieven, namelijk voor interim, exclusieve en non-exclusieve opdrachten. Wij werken no cure no pay en bij werving en selectie wijken we af van hoe andere partijen veelal factureren. We factureren in twee delen. Na de proeftijd van de kandidaat komen we evalueren en in ieder geval twee vragen stellen. Hebben we de juiste kandidaat bemiddeld en hebben we daarbij prettige dienstverlening geboden? Wordt een van deze vragen op goede gronden met een ‘nee’ beantwoord, dan heeft onze voorkeur dat de tweede factuur niet wordt betaald. Dit betreft 25 procent van het totaalbedrag. Graag zetten we de relatie voort, waarin we van elkaar leren en bouwen aan een succesvolle, langdurige samenwerking. We zijn zeer gericht op lange termijn en kwaliteit, vandaar dat we bewust gekozen hebben voor dit model. Wij mogen kritische partners zijn voor kandidaten en opdrachtgevers, maar de waarde daarvan vinden wij beperkt en de samenwerking niet zuiver, indien dat niet wederzijds is. Tot slot vinden we het ook zuiver om open te zijn over onze tarieven. Uiteraard gaan we graag met je in gesprek of deze tarieven bij de opdracht passen.

Je vindt hier een overzicht van onze tarieven. Graag nemen we de mogelijkheden met je door.
Neem daarvoor contact op met Willem via +31 (6) 11 78 12 40 of haneveer@burorecruitment.nl.

Werving & Selectie opdracht  – exclusief
Voor rollen tot een salarisniveau van €90k rekenen we een fee van in totaal 22,5% van het bruto-jaarsalaris en vakantiegeld, daarbij worden een eventuele bonus en/of auto-vergoeding en andere emolumenten niet meegerekend. No cure no pay en in twee delen. De laatste 25% van de fee wordt berekend, indien de opdrachtgever tevreden is over dienstverlening en kandidaat.

Voor financieel eindverantwoordelijke rollen en rollen vanaf een salarisniveau van €90.000,-  geldt een tarief van 25% (No Cure No Pay, exclusief, ook in twee delen gefactureerd). Idem voor CFO rollen vanaf € 140.000,- en hoger, daarbij wordt tevens een voorinvestering (retainer) gefactureerd (hoogte en voorwaarden in overleg). Ook hierbij geldt, om kwaliteit te bewaken, een uitgestelde fee van 25% van de totale fee pas gefactureerd na positieve evaluatie.

Werving & Selectie opdracht – non-exclusief
No cure no pay, in twee delen, in totaal 25% van een bruto-jaarsalaris en vakantiegeld, daarbij worden een eventuele bonus en/of auto-vergoeding en andere emolumenten niet meegerekend. De laatste 25% van de fee wordt berekend, indien de opdrachtgever tevreden is over dienstverlening en kandidaat.

Interim opdracht
No cure no pay, Buro werkt uitsluitend met zzp’ers en huurt deze in. Bovenop het uurtarief van een kandidaat berekent Buro een marge van circa 20% à 25%.

Overige voorwaarden

  • Wanneer een opdracht wijzigt of wordt teruggetrokken nadat kandidaten vanuit Buro op 1ste gesprek zijn geweest, dan brengt Buro een fee in rekening van 20% van de (mogelijke) totale fee, met een minimum van € 2.500,- ex btw. Vult Buro de opdracht alsnog in, dan wordt dit bedrag afgetrokken van de uiteindelijke fee.
  • Buro hanteert een garantietermijn van 3 maanden. Scheiden de wegen van opdrachtgever en geworven kandidaat binnen deze termijn (ongeacht de reden) dan spant Buro zich kosteloos in om een nieuwe kandidaat te werven.

Meer weten over Buro?

Heb je een vraag?