Referenties

Michael Butler (Director of Finance)
Pon Power & Equipment

Ik heb de mensen achter Buro leren kennen als oprecht, integer en begripvol. Wat hen onderscheidt voor mij is dat zij in staat zijn om een kandidaat te vinden die echt past binnen mijn team. Ze werken transparant en eerlijk en hebben goede kennis van zaken. Ze beloven geen dingen die ze niet na kunnen komen. De verwachtingen worden helder gecommuniceerd, ook gedurende het traject. Plezierig om mee samen te werken en erg professioneel.

CFO Northern Europe
International farmacie bedrijf

In de zoektocht naar een finance manager voor Benelux heeft Willem ons succesvol geholpen. Door een goede intake vooraf met mogelijke kandidaten, kunnen de gesprekken met de kandidaten meteen gevoerd worden. De kandidaten pasten allen zeer goed bij de organisatie dankzij de informatievragen. Een heldere aanpak en een goede terugkoppeling over de kandidaten na de gesprekken. Voor ons als organisatie heeft Willem ons zeer zeker geholpen om uiteindelijk de juiste persoon te vinden voor de functie.

Linda Faassen (CFO)Recharge.com

Willem heb ik leren kennen als een professionele en betrokken recruiter. Hij denkt mee bij het concretiseren van de opdracht en durft kritisch te zijn wanneer de situatie daarom vraagt. Voor Creative Group heeft dit geleid tot een succesvolle uitbreiding van het team!

Remy Cuny (CFO)

Sinds het begin van mijn werkzame leven ben ik al in contact met Willem Haneveer in het begin vooral als kandidaat en later ook meerdere malen als (potentiële) opdrachtgever of als kandidaat. Willem doorgrondt de behoeften van een bedrijf en kandidaat op zijn eigen unieke plezierige wijze. Hij schuwt niet om de vinger op de zere plek te leggen en ook de zwakke plekken en valkuilen te benoemen zowel van een kandidaat als opdrachtgever, ook al leidt dat voor hem op dat moment niet tot een commerciële opdracht. Hiermee is Willem niet per se een doorsnee recruiter maar is hij een eerlijke en betrouwbare business partner en een coach/adviseur die zorgt voor het beste resultaat voor beide partijen en een duurzame relatie.

Jos Knops (Global Finance Director)
Planon

Buro Recruitment heeft ons zeer snel aan de juiste interim professional geholpen. Zij zijn in staat om zeer snel te schakelen en de wensen van de organisatie te vertalen naar de kwaliteiten van de interim professional en om zo te zorgen voor een perfecte match.

Zeer prettige manier van zakendoen.

Tim Kessels (Finance Director)
Kipp & Zonen

Willem heeft mij ooit gezegd: “In een ideale situatie wordt een door ons geworven kandidaat daarna onze opdrachtgever”. En zo geschiedde in mijn situatie. Ik werd door Willem geworven voor de functie Finance Manager bij Luzac en inmiddels heb ik bij verschillende bedrijven, meerdere posities ingevuld in mijn team met behulp van Vivienne en Willem. Wat hen kenmerkt is de persoonlijke aanpak en ontzorgen. De persoonlijke aanpak heb ik als kandidaat ervaren door de voorbereidende telefoontjes en begeleiding achteraf. Het ontzorgen is wat ze voor me doen, keer op keer als ik iemand zoek!

Mark van Vliet (Algemeen Directeur)
Farmadam

Voor onze organisatie waren we op zoek naar een Operations Manager. Dankzij Buro hebben wij deze ook gevonden! Buro heeft een plezierige manier van werken, waarbij eerst goed gekeken wordt naar wie je nu écht op zoek bent, voordat een zoektocht naar de geschikte kandidaat wordt gestart. De korte en directe communicatie werkt efficiënt en hierdoor blijf je als opdrachtgever goed op de hoogte van de voortgang van het proces. Buro onderscheidt zich hierbij door zich oprecht te verdiepen in de opdrachtgever met een persoonlijke benadering.

Simone Beks-Kröplin (CFO)
AB Mauri

Willems professionele aanpak heb ik twee keer mee mogen maken. Een keer waar ik zelf voor een functie via hem werd bemiddeld en een keer waar ik een goede Business Controller zocht. Beide keren voelde ik me heel goed begeleid en gehoord. De kracht om mensen met elkaar te verbinden gepaard met humor en snelheid hebben Willem en zijn team tot mijn preferred supplier gemaakt.

Joost Lemmens (Manager Finance & IT)
Langen Group

Buro doet zijn naam eer aan met zuiver recruitment. Als kandidaat een down to earth intake als start met een eerlijk gesprek waarbij verder gekeken wordt dan alleen het CV. In lopende procedures word je goed op de hoogte gehouden van voortgang en eerlijke feedback die je meeneemt in volgende gesprekken. Buro maakt zorgvuldig werk van een kandidaatselectie met ruime aandacht voor kennis, kunde en ervaring getoetst aan het gevraagde profiel van de opdrachtgever.

Jeroen Noordink (Associate Director Finance)
Celgene

Wij hebben met Celgene gebruik gemaakt van de diensten van Buro voor de werving van een finance-positie en dat is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Buro hanteert een buitengewoon kordate benadering met een duidelijke focus op kwaliteit, welke tot een snelle en vooral goede werving heeft geleid. Wat in belangrijke mate heeft bijdragen aan de succesvolle werving is het compacte maar hoogwaardige voortraject. Er is de moeite genomen om goed te begrijpen waar we echt naar op zoeken waren en dat was onmiddellijk terug te zien in de voorgestelde kandidaten. Ergo, een snelle en soepel verlopen wervingsprocedure die heeft geleid tot de juiste kandidaat.

Charles Amkreutz (Director Human Resources)
Pon

Buro zorgt binnen Pon voor bemiddeling op Finance posities. Ze identificeren en motiveren de juiste kandidaten/kandidates. De professionaliteit en snelheid van werken zorgen voor een prettige constructieve samenwerking.

Frank van Westerlaak (Manager Controlling)
NCOI Groep

Mijn ervaring met Buro en met name Willem Haneveer zelf is vanaf het eerste moment erg persoonlijk en positief geweest. Willem heeft mij toentertijd weten te overtuigen om voor het voor mij onbekende NCOI te kiezen en hier ben ik hem 2,5 jaar later nog steeds dankbaar voor. Een dynamische organisatie met veel ambitie, maar waar nog veel moet gebeuren is wat Willem mij voorspiegelde en dat is gebleken. De match die hij zag tussen mij en de organisatie is na 2x promotie in 2 jaar tijd ook zeker gebleken. Wat Willem anders doet dan eerdere recruiters die ik heb leren kennen is dat hij oprecht persoonlijke interesse heeft. Het feit dat ik over de afgelopen 2,5 jaar meerdere malen met hem heb kunnen bellen om te sparren over werk, carrière en ambitie laat zien dat het voor Willem om meer draait dan het plaatsen van professionals. Ik zou Buro en met name Willem aan iedereen aanraden die opzoek is naar een baan en organisatie die echt bij jou als persoon past.

Tom Wetzelaer (Business Controller)Recharge.com

Na een prettig en informatief kennismakingsgesprek werd er goed geluisterd naar de wensen, uitdagingen en drives die ik had en zocht in een nieuwe uitdaging. Kort na dit gesprek kwam Willem met een voorstel tot introductie bij een potentiële werkgever. Hierbij was duidelijk rekening gehouden met de wensen en uitdagingen die ik eerder had aangeven. De introductie heeft uiteindelijk geleid tot een hele goede match, goede gesprekken en een vlotte procedure bij mijn nieuwe werkgever. Ik heb het contact met Buro recruitment als zeer positief ervaren. Professionals die echt met je meedenken om samen tot een goede match te komen!

Marthijn van den Heuvel (Business Analist)
Pon

Via Vivienne ben ik geïnformeerd over een positie bij Pon Equipment en Pon Power. De positie sloot goed aan op mijn huidige carrière en vervolg pad, gedurende het traject heb ik veelvuldig contact gehad met Vivienne en heeft zij mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de feedback vanuit Pon. Ik vond het een zeer plezierig traject en heb hier en mooie baan en werkgever aan over gehouden.

Ron Ypes (Senior Business Controller)
Aventus

Prettige samenwerking tussen Buro (Willem Haneveer) en mijn persoon (de kandidaat). Buro beschikt over voldoende expertise binnen het financiële werkveld om jou te begeleiden naar een nieuwe uitdaging. Er wordt voldoende tijd ingeruimd om jou voor, tijdens en na de zoektocht naar deze nieuwe uitdaging te begeleiden.

Lars Nijkerk (Financieel Directeur)

Na mijn sollicitatie op de functie van financieel directeur bij een grote autodealer in de regio Rotterdam kwam ik in contact met “Buro Zuiver Recruitment”. Buro verzorgde de voorselectie van de kandidaten. Na een telefonisch contact werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek in Baarn. Dit gesprek verliep uiterst aangenaam en professioneel. De recruiter had zich, net als ik zeer goed en grondig voorbereid. Na de doortastende wederzijdse kennismaking werd ik uitgenodigd voor een gesprek bij de opdrachtgever.

Het gesprek bij de opdrachtgever hebben we gezamenlijk telefonisch voorbereid en nadien uitgebreid geëvalueerd. Helaas heeft de opdrachtgever uiteindelijk ervoor gekozen om de functie in te vullen met een meer seniore persoon in het bezit van meer branche specifieke kennis.

Ondanks het feit dat ik de functie niet heb weten te bemachtigen kijk ik terug op een prettig en professioneel recruitment proces. Buro zoekt echt naar de beste match. En dan niet alleen vaktechnisch, maar beoordeeld ook daadwerkelijk of de persoonlijkheid bij de bedrijfscultuur past. Bij deze bedank ik Vivienne Vreeswijk voor de begeleiding en het leerzame traject.

Rinse Bos (Interim Manager)

Het vertrouwen, transparantie en de juiste match; dat is Buro Recruitment. Willem Haneveer verstaat als geen ander het vak recruitment. De opdracht wordt niet mooier voorgesteld, dit is het en niet anders, inclusief de correcte beschrijving van de bedrijfscultuur. Dit alles zorgt ervoor dat het heerlijk werken is met Willem! Helaas is het niet tot een vervolgopdracht gekomen, maar dit gaat zeker nog eens gebeuren!

Martin (Financieel Directeur) Kandidaat

Hoewel het een teleurstelling was om te horen dat ik niet de perfecte match bleek voor een positie van Financieel Directeur, hield ik wel een goed gevoel over aan de sollicitatieprocedure via Buro.

De reactie op mijn brief en C.V. was zeer snel en persoonlijk. Uitnodiging voor gesprek binnen 1 week. Zowel op de website als tijdens het gesprek werd de sollicitatieprocedure duidelijk uitgelegd. De gesprekspartner was goed op de hoogte van de positie alsmede de situatie bij de opdrachtgever, maar ook duidelijk geïnteresseerd in mij als kandidaat. En niet onbelangrijk, Buro heeft zelf ook een belang om de perfecte match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever door haar bijzondere factuurmodel. En dan de terugkoppeling naar aanleiding van het gesprek. Wederom, vlot, persoonlijk, eerlijk en duidelijk waarom ik niet de perfect match ben. Keurig! Zo wil elke kandidaat behandeld worden. Als mens en niet als mogelijke omzet.

Niels Batstra (Interim CFO)

Het team van Buro ken ik vanaf 2015 en sindsdien hebben we plezierig samengewerkt, zo ben ik onder meer twee keer bemiddeld in mooie interim rollen (bij Ahold – Director Controlling en bij Twinfield als FD). Wat Buro typeert heeft te maken met ‘zuiver recruitment’: de communicatie is open en direct, dus geen mooiere voorstelling van zaken, de kennis van de vacante rollen en opdrachtgevers is goed en men doet er altijd aan sterk management van verwachtingen (afspraak is afspraak). Ik raad Buro zeker aan als een sterke financieel bemiddelaar!

Nadine Potasse (Business Controller)
Woningcorporatie

Ik heb een super ervaring met Buro. Gesprekken gingen ongedwongen, heel open en eerlijk, maar zeer professioneel. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de status van het proces en alles ging in goed overleg met mij. Allerbelangrijkste vond ik dat de matching zorgvuldig werd gedaan. Ik hecht veel waarde aan de persoon in de juiste omgeving, inhoud kan je leren. Daar heeft Vivienne fantastisch werk in geleverd. Ik heb een onwijs leuke baan aan haar te danken, waarin ik mij volledig gelukkig voel.

Kandidaat (Financieel Directeur)
IT-bedrijf

Ik heb de samenwerking met Buro ervaren als professioneel, betrokken, confronterend met een vleugje humor. Ondanks dat we op dit moment niets voor elkaar hebben kunnen beteken heb ik er vertrouwen in dat in de toekomst onze paden elkaar nog eens zullen kruisen.

Yaiza Taihuttu (Fraud en Risk Manager)
Creative Group

Buro zuiver recruitment hanteert een bijzondere fijne werkwijze. Toen Willem contact met mij opnam was ik niet perse op zoek naar een nieuwe uitdaging. En hoewel ik op gesprek kwam voor een concrete functie kreeg ik het idee dat het meer een oriënterend gesprek was waar ik Willem kon vertellen over mijn toekomstplannen. Hij gaf me het gevoel dat de ‘match’ er niet alleen op professioneel gebied moet zijn maar ook zeker op persoonlijk niveau. En daar was ik naar op zoek. Een bedrijf dat ook 100% bij mij past als mens. Tijdens de sollicitatie gesprekken is Willem mij continue blijven ondersteunen en de nazorg van Buro zuiver recruitment is ook bijzonder goed.

Kandidaat (Group Business Controller)
IT/Telecom

Het contact met Buro/Willem is zeer persoonlijk waardoor je meteen het gevoel hebt dat er extra aandacht is voor jouw wensen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Buro/Willem heeft een goed netwerk met een focus op de lange termijn. Hij gaat zorgvuldig te werk en geeft goede adviezen. Ik ervaar de diensten als verfrissend en prettig.

Marc van den Broek (Interim Financial)

Willem en ik werken al samen, vanaf dat ik in 2006 als zzp-er voor mezelf ben gestart. Professioneel en persoonlijk is wat Willem typeert en dat is wat Buro Recruitment dan ook uitstraalt. Wat mij betreft een samenwerking zonder einddatum.

Kandidaat RA (Financial Controller) Mediabranche

Prettige samenwerking met een zeer persoonlijke benadering. Buro houdt je van alles op de hoogte gedurende het sollicitatieproces. Erg fijn om mee samen te werken.

Kandidaat (Business Controller)
Chemie

Buro heeft een professionele aanpak waarbij het belang van de opdrachtgever en de kandidaat dezelfde aandacht krijgen om hiermee tot de beste match te komen. Zeer tevreden over de communicatie en gevoerde gesprekken. Prettig samengewerkt!

Rakesh Sukhraj
Group Business Controller KPMG

Eind 2017 heeft Willem Haneveer mij benadert voor een rol als Group Business Controller bij KPMG. Hij heeft mijn vragen beantwoord t.a.v. de functie en mij ook bevraagd inzake mijn capaciteiten en ambities. Vervolgens heb ik geslaagde gesprekken gevoerd met mijn huidige manager en daarna met de CFO. In aanloop naar elk gesprek heeft Willem mij optimaal begeleid door achtergrondinformatie te geven van de gesprekspartners en aan te geven waarop te letten tijdens het gesprek. Concluderend een zeer geslaagde bemiddeling en een perfecte match met de functie. Na 3 maanden heeft er ook nog een follow-up gesprek plaatsgevonden wat een volwaardige voltooiing is geweest van het recruitmentproces.

Bekijk onze beschikbare posities:

Op zoek naar een geschikte kandidaat?