Ons DNA

Weet waar je aan toe bent met Buro

Waarom kiezen voor Buro?

Consultants van Buro zijn direct. Ze zeggen waar het op staat en  duiden die zaken die een sta-in-de-weg kunnen zijn voor een succesvolle bemiddeling. Kritische partners dus, die niet uit het oog verliezen dat elke ervaring een goede moet zijn;  een slechte vertelt zich immers vaak door. Als kandidaat of opdrachtgever weet je waar je aan toe bent met Buro, geen twijfel mogelijk. Je kunt rekenen op duidelijke voorwaarden, heldere tijdspaden en open communicatie.

Focus op de lange termijn

Veel partijen zeggen het, Buro is het: op de lange termijn gericht! Simpelweg door ons factuurmodel bijvoorbeeld. Alle werving- en selectieopdrachten worden bij Buro in twee delen gefactureerd. Het tweede deel van de factuur wordt pas betaald nadat we twee vragen hebben gesteld: hebben we de juiste kandidaat geworven en hoe is onze dienstverlening ervaren? Als een vraag negatief wordt beantwoord, zien we graag dat de tweede factuur niet betaald wordt, maar de samenwerking wel wordt voortgezet. Zodoende leren wij binnen een relatie steeds succesvoller te worden. We delen in het risico van een beperkte match of als de dienstverlening niet aan de verwachtingen voldoet.

Sommige kandidaten en opdrachtgevers kennen we meer dan tien jaar. Ook vinden we kandidaten jaren na dato terug als we wel die ene mooie rol voor hem of haar hebben. Elke samenwerking start bij ons met de intentie om deze voort te laten duren, waarbij we het uiteraard plezierig vinden als deze intentie wederzijds is.

Bekijk onze posities:

Op zoek naar baan in finance?