Werken bij

Buro groeit en zoekt versterking

Met veel passie bemiddelt Buro finance professionals in interim én vaste uitdagingen. Opdrachtgevers en kandidaten waarderen onze positief-kritische en heldere aanpak, en zijn blij met onze succesvolle matches. Het gevolg is dat we groeien en graag uitbreiden met goede mensen.

Wil je een bijdrage leveren aan Buro? We zoeken de volgende professionals:

(Senior) Recruitment Consultant.

Om consultant te worden bij Buro is het prettig, maar niet beslissend om een ervaren recruiter te zijn. We brengen je graag nog de kneepjes van het vak bij. Wel vinden we het zeer belangrijk dat jouw dna matcht met onze filosofie van ‘zuiver recruitment’. Wat je sowieso meeneemt is saleservaring en -drive, ondernemerschap, sensitiviteit, energie, (pro-) activiteit en gunfactor. Bovendien vind je het leuk en belangrijk om een leercurve te maken in dit vakgebied en sterker te worden als recruitment consultant. Bij Buro ga je als specialist binnen een discipline kandidaten aan opdrachtgevers binnen. Dat doen we graag op basis van een sterk proces en conform ons dna. De arbeidsvoorwaarden hangen sterk af van persoonlijke wensen, ervaring en de puzzel die we met elkaar leggen.

Office Manager

Voor een spin-in-het-webtype hebben we voor 3 à 4 dagen een leuke, gevarieerde baan als Office Manager. Je wordt ingezet op tal van klussen, bent de gastvrouw of -heer voor onze relaties wanneer wij hen ontvangen op kantoor en je gaat ondersteunen bij het vinden van geschikte kandidaten voor onze opdrachtenportefeuille. Ben je een ervaren secretaresse of Office Manager die van afwisseling houdt en wil werken op ons kantoor in Baarn, dan gaan we graag met je in gesprek.

Interesse? Bel ons via +31 (6) 11 78 12 40 of mail naar haneveer@burorecruitment.nl.

Meer weten over Buro?

Heb je een vraag?