Voor opdrachtgevers

Onze wervingsaanpak

Buro is specialist in werving en selectie van hoogopgeleide kandidaten in finance. Je kunt bij ons rekenen op een grondige aanpak en snelle service.

Dienstverlening op maat

Buro hecht veel waarde aan dienstverlening op maat. Elke werkgever en elke opdracht is anders, zoals ook elke kandidaat anders is. Om die reden begint elke opdracht met een uitgebreide intake, en spreken we elke kandidaat die we introduceren uitgebreid. Aan de hand van de zorgvuldige intakegesprekken bepalen we de voorwaarden, snelheid, en manier van werven (anoniem of juist met veel exposure).

Uitgebreide scan van de markt

Voor elke opdracht zoeken, benaderen en informeren wij veel kandidaten. Wij vinden dat een recruitmentbureau een keuze moet kunnen maken uit de best beschikbare kandidaten en niet per se uit de snelst beschikbare. Ons ‘monnikenwerk’ leidt tot een uitgebreide scan van de markt en doorgaans tot keuze uit meerdere goede kandidaten.

Snelle selectie

Buro houdt van snelheid. Ons streven is in een tijdsbestek van drie weken de juiste kandidaat te vinden. Uitgaande van een opzegtermijn van een maand kan een kandidaat binnen twee tot drie maanden in zijn nieuwe functie aan de slag. Voor interimmers geldt dat we binnen 24 uur cvs presenteren van niet alleen beschikbare, maar ook geschikte kandidaten. Buro heeft een uitgebreid netwerk van zzp’ers die wij matchen met tijdelijke opdrachten.

werkgevers-tijdlijn

Assessment tools voor CFO's of Controllers

Benieuwd naar onze tarieven?