Voor opdrachtgevers

Onze wervingsaanpak

Buro is specialist in het bemiddelen van hoogopgeleide kandidaten in algemene en finance posities. Kwaliteit in dienstverlening én in onze matches en een partnerschap voor de lange termijn, daar staan we voor en dat komt duidelijk terug in alles wat we doen. We werken zeer transparant en treden op als partner, veel communicatie en management van verwachtingen zijn daarbij ‘key’. Het woord ‘zuiver’ staat centraal bij alles wat we doen!

Dienstverlening op maat

Buro hecht veel waarde aan dienstverlening op maat. Elke werkgever en elke opdracht is anders, zoals ook elke kandidaat anders is. Om die reden begint elke opdracht met een uitgebreide intake. Aan de hand van dit gesprek bepalen we samen de ideale match, de voorwaarden en het tijdspad. Naast sterk management van verwachtingen kun je bij Buro ook rekenen op goed advies en adequate begeleiding van de kandidaat bij het sollicitatieproces en de aanbodsfase.

Zaken die we vanzelfsprekend vinden in een samenwerking zijn een wekelijkse update van de voortgang, goede bereikbaarheid en optreden als vraagbaak. Uiteraard spreken we elke kandidaat die we introduceren persoonlijk en face-to-face om een sterke match te waarborgen. Daar we waarde hechten aan kwaliteit, beschikken we over een assessment tool (de TMA-analyse). Deze meet de onafhankelijk drijfveren en competenties en wordt gedaan door een externe expert. Kosten zijn €1000,- incl. btw.

Uitgebreide scan van de markt

Voor elke opdracht zoeken, benaderen en informeren wij veel kandidaten. Wij vinden dat een recruitmentbureau een keuze moet kunnen maken uit de best beschikbare kandidaten en niet per se uit de snelst beschikbare. Ons ‘monnikenwerk’ leidt tot een uitgebreide scan van de markt en doorgaans tot keuze uit meerdere goede kandidaten.

Snelle selectie

Buro houdt van snelheid. Ons streven is in een tijdsbestek van drie weken de juiste kandidaat te vinden. Uitgaande van een opzegtermijn van een maand kan een kandidaat binnen twee tot drie maanden in zijn nieuwe functie aan de slag. Voor interimmers geldt dat we binnen 24 uur cvs presenteren van niet alleen beschikbare, maar ook geschikte kandidaten. Buro heeft een uitgebreid netwerk van zzp’ers die wij matchen met tijdelijke opdrachten.

werkgevers-tijdlijn

Buro zet onder andere assessments in via een partner

Benieuwd naar onze tarieven?