Actuele posities

Assistent (Business) Controller

Groeien in (Business) control én mooie loopbaankansen
ca € 45k tot € 55k, bonus, 32 vakantiedagen, kansen om intern door te groeien
Almere

Plant Controller

Financiële verantwoordelijkheid voor 1, in de toekomst 2 fabrieken binnen een zeer dynamisch concern
Afhankelijk van profiel en ervaring
Nieuw Vennep

Op zoek naar een baan in finance?

Kandidaten

Graag komen wij met jou in gesprek om te praten over je werkervaring, cv en toekomstplannen en carrièrewensen. Dit kan een interview zijn met als basis een concrete positie, maar Buro investeert ook graag in relaties door een open, oriënterend gesprek aan te gaan en te bespreken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hierbij kijken wij niet uitsluitend naar de feiten op een cv, maar vinden wij het juist belangrijk om in te zoomen op de kandidaat hierachter, soft skills en cultuur.

Opdrachtgevers

Buro is specialist in het bemiddelen van hoogopgeleide kandidaten in Finance. Onze dienstverlening richt zich binnen deze vakgebieden op posities op medior en senior niveau. Dit zijn professionals met enkele jaren werkervaring tot aan (senior) management en directieposities in het segment € 50k tot € 200k.

Wij bemiddelen voor zowel vaste functies als tijdelijke opdrachten. Daarbij valt te denken aan posities als (Assistent, Business, Financial, Commercial) Controllers, Finance Managers, Compliance Managers, Finance Directors en CFO’s.