Assessments

Buro beschikt over geavanceerde assessment tools

Buro is gericht op kwaliteit. Met die reden bieden we elke kandidaat die via ons een wervingstraject (vast of interim) aangaat een online assessment aan. Het betreft een reflectiemoment en de scan is gericht op pure vakinhoud als financial. Een en ander wordt verzorgd door een externe partner zijnde BusinessController.nu.

Door middel van een scan wordt nagegaan waar je (inhoudelijke) kracht ligt als financial en wat voor type financial je bent ten opzichte van duizenden accountants, controllers en CFO’s die eerder in de spiegel keken. Er zijn verschillende soorten scans: op het vak van inhoudelijke denkkracht (hoe sterk ben je en ben je financial controller, business controller of beide), op pure uitvoerende accounting skills, specifiek op accounting issues binnen een IFRS omgeving en indien relevant ook nog op B.I. , ICT en Digital Finance.

Afhankelijk van jouw richting / ambitie wordt een scan bij je afgenomen. Het kost je ongeveer een uur. Op deze manier weet je zelf waar je kracht ligt, ook onze opdrachtgever weet wat voor financial er in huis wordt gehaald. Vanzelfsprekend worden resultaten uitsluitend gedeeld met opdrachtgevers nadat hiervoor toestemming is verkregen van de kandidaat. Objectivering van je krachten betekent voor jezelf een mooi reflectiemoment en een haakje om je in het gesprek met ons en/of de opdrachtgever je eigen lat en voorkeursrichting mee te nemen in de gesprekken over het echt passen in een functie. Op deze wijze maken we gesprekken meer to-the-point en kijken we graag naar wat je echt in huis hebt op vakinhoud.

Heb je vragen over de assessments? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Willem Haneveer +31 (6) 11 78 12 40.

Bekijk onze posities:

Of schrijf je in: