BURO | zuiver recruitment
BURO | zuiver recruitment
BURO | zuiver recruitment
BURO | zuiver recruitment

Opdrachtgevers

Waarom
Wij zijn vak volwassen finance recruiters die transparant werken met het oog op langetermijnrelaties. Met onze ruim 20 jaar ervaring hebben we een dienstverlening ontwikkeld die zich kenmerkt door partnerschap en transparantie. Dit vertaalt zich concreet naar duidelijke voorwaarden, een helder tijdspad en het juiste management van verwachtingen, waarbij we onze partners maximale input willen geven voor het creëren van de juiste voorwaarden. De wil om dit vak beter, persoonlijker, efficiënter en op geheel eigen wijze (wellicht eigenwijze?) te doen zijn onze belangrijkste drijfveren. Als enthousiaste ondernemers bruisen wij van energie, zijn zéér gedreven om onze ambities waar te maken en streven we ernaar de perfecte dienstverlening te bieden. Wij zijn buro met als zeer bewust gekozen ondertitel; zuiver recruitment.

Wat
Buro bemiddelt hoger opgeleide kandidaten binnen het vakgebied Finance. Onze dienstverlening richt zich binnen dit vakgebied op vacatures op junior-, medior- en seniorniveau. Dit zijn professionals met enkele jaren werkervaring tot aan (senior) management- en directieposities. We richten ons hierbij zowel op het invullen van vaste functies door middel van werving & selectie, als op het aandragen van interim-oplossingen voor tijdelijke opdrachten.

Hoe
Na een uitgebreide intake over de inhoud van de vacature zullen wij werkelijk àlles in het werk stellen om de ideale kandidaat aan de opdrachtgever te binden; wij geven niet op voordat het resultaat bereikt is. Dit doen wij door binnen een kort tijdsbestek ons netwerk, social media en (externe) databases ’binnenstebuiten’ te keren om daar de beste kandidaten uit te selecteren op basis van harde, maar vooral zachte criteria. Deze zoektocht houdt niet op na het interviewen en introduceren van deze kandidaten. Ook in deze fase stoppen we niet met zoeken en blijven we geschikte kandidaten targetten en benaderen; net zolang tot de handtekening van de juiste kandidaat op papier staat.

Wervingspiramide